Tidigare nummer

4 ARK Motsatser (#12)

go   bild-tiny-250-px.jpg

http://www.faeganspub.com/?f=order-tetracycline-online-Australia Ljust och mörkt, inne och ute, kopia och original, stort och litet, fult och fint, högt och lågt. I #12 utforskar vi motsatser!

4 ARK Undergång (#11)

cost of doxycycline US   4ark 11_small
Det elfte numret av 4ARK  behandlar undergång(en). Vi besöker nedlagda militäranläggningar, Finska existensiella rum och reflekterar över apokalypsen.

4 ARK Berättande (#10)

buy bactrim online cheap
Till 4 ARK #10 har redaktionen valt temat Berättande för att ge plats åt en diskussion om berättandets roll i arkitekturen och samhället. Vad berättas genom staden, arkitekturen och rummen?

4 ARK DIY (#9)

follow link 4ARK #9 DIY

http://actiononaccess.org/?c=can-you-take-amoxil-with-milk Förändra, förbättra, påverka, inverka, ta del, ta saken i egna händer, gör det själv! DIY-andan är lika aktuell idag bland allt från gerillaodlare och reklamsabotatörer till läckande.

4 ARK Känsla (#8) 

source site  

taking augmentin while on birth control pills Känslor i staden, människan, livet. Sinnen och upplevelser. Vi djupdyket i det åttonde numret av 4ARK.

4 ARK Verkligheten (#7) 

metronidazole 200 mg tablets img_8306.JPG

follow link För ta reda på lite mer om världen vi lever i valde vi att utforska Verkligheten i det sjunde numret av 4 ARK.

4 ARK Tabu (#6)

http://actiononaccess.org/?c=does-milk-interact-with-bactrim
Alla känner vi lockelsen i det förbjudna. Med skräckblandad förtjusning valde vi att ägna det sjätte numret av 4 ARK åt temat TABU.

4 ARK Identiteter (#5)

price of bactrim Australia
Vad gör dig unik? Nummer fem av 4 ARK handlar om identiteter, i plural.

4 ARK Pengar (#4)

see 4 ARK Pengar (#4)

http://choicehighrisk.com/?c=amoxil-prices-generic Pengar ses ofta som en begränsande men oundviklig realitet för arkitekturen och är något som inte gärna diskuteras men ändå styr väldigt mycket. Här kan du se vad vårt fokus på ekonomi gav.

4 ARK Kroppen (#3)

http://www.faeganspub.com/?f=doxycycline-100mg-to-buy 4 ARK Kroppen (#3)

Arkitektur har väl ändå nåt att göra med kroppen? En dörr är till för att gå igenom, ett trappsteg att kliva på. Mer finns att läsa här.

4 ARK Landet (#2)

4 ARK Landet

I vårt andra nummer vände vi blicken mot Landet. Vad är det egentligen? Läs mer här.

4 ARK Utopi (#1)

4 ARK Utopi

I vårt första nummer tog vi oss an utopibegreppet. Du kan kolla in lite om tankarna och resultatet här.