Tidigare nummer

4 ARK Motsatser (#12)

see url   bild-tiny-250-px.jpg

http://www.wanderingbears.co.uk/?w=amoxil-500-mg-cost Ljust och mörkt, inne och ute, kopia och original, stort och litet, fult och fint, högt och lågt. I #12 utforskar vi motsatser!

4 ARK Undergång (#11)

http://www.faeganspub.com/?f=buy-flagyl-200mg-Canada   4ark 11_small
Det elfte numret av 4ARK  behandlar undergång(en). Vi besöker nedlagda militäranläggningar, Finska existensiella rum och reflekterar över apokalypsen.

4 ARK Berättande (#10)

can I buy antibiotics in Europe
Till 4 ARK #10 har redaktionen valt temat Berättande för att ge plats åt en diskussion om berättandets roll i arkitekturen och samhället. Vad berättas genom staden, arkitekturen och rummen?

4 ARK DIY (#9)

http://craftandroot.com/?c=buy-antibiotics-online-NZ 4ARK #9 DIY

buy antibiotics for cats online UK Förändra, förbättra, påverka, inverka, ta del, ta saken i egna händer, gör det själv! DIY-andan är lika aktuell idag bland allt från gerillaodlare och reklamsabotatörer till läckande.

4 ARK Känsla (#8) 

ciprofloxacin 500mg price UK  

http://www.faeganspub.com/?f=how-much-does-ampicillin-cost Känslor i staden, människan, livet. Sinnen och upplevelser. Vi djupdyket i det åttonde numret av 4ARK.

4 ARK Verkligheten (#7) 

http://www.faeganspub.com/?f=ciprofloxacin-250mg-cost-UK img_8306.JPG

where can you buy antibiotics for dogs För ta reda på lite mer om världen vi lever i valde vi att utforska Verkligheten i det sjunde numret av 4 ARK.

4 ARK Tabu (#6)

cipro to buy online
Alla känner vi lockelsen i det förbjudna. Med skräckblandad förtjusning valde vi att ägna det sjätte numret av 4 ARK åt temat TABU.

4 ARK Identiteter (#5)

cipro and other drugs interaction
Vad gör dig unik? Nummer fem av 4 ARK handlar om identiteter, i plural.

4 ARK Pengar (#4)

zithromax cost compare 4 ARK Pengar (#4)

here Pengar ses ofta som en begränsande men oundviklig realitet för arkitekturen och är något som inte gärna diskuteras men ändå styr väldigt mycket. Här kan du se vad vårt fokus på ekonomi gav.

4 ARK Kroppen (#3)

see 4 ARK Kroppen (#3)

Arkitektur har väl ändå nåt att göra med kroppen? En dörr är till för att gå igenom, ett trappsteg att kliva på. Mer finns att läsa här.

4 ARK Landet (#2)

4 ARK Landet

I vårt andra nummer vände vi blicken mot Landet. Vad är det egentligen? Läs mer här.

4 ARK Utopi (#1)

4 ARK Utopi

I vårt första nummer tog vi oss an utopibegreppet. Du kan kolla in lite om tankarna och resultatet här.