Nytt tema & inbjudan till redaktionen

enter tema_kroppen.jpg

go here Temat för det kommande halvårets diskussion, och så småningom det tredje numret av 4 ARK, går under arbetsnamnet “kroppen”. Välkommen att komma förbi och prata om kroppen och arkitekturen, samt sätta igång idéer om vad vi kan hitta på kring temat på http://www.digistorytelling.com/?d=can-you-take-doxycycline-with-probiotics tors 17/4 kl. 17.

buy ampicillin in Konya Turkey Vill du vara med i redaktionen eller på något annat sätt arbeta med 4 ARK? Skriv ett mail till oss ( source link redaktionen(at)0ark.se) och berätta varför du vill vara med och vad du tycker att 4 ARK ska vara.

http://www.crystalcitymo.org/?c=amoxil-cost-per-tablet Vill du bidra med text eller bild (eller både och) till nästa nummer? Info finns ampicillin order Canada här.

go Postad den 14.04.08 till Nyheter. Inga kommentarer ännu. Lägg till en kommentar eller lämna en trackback från din egen sida.


enter TYCK TILL / LÄMNA EN KOMMENTAR

* = krävs