Arkitekturmässan

see url Idag och imorgon pågår den nystartade Arkitekturmässan i Göteborg. 4 ARK deltar med en interaktiv installation som är kopplad till temat för vårt kommande nummer, nämligen KÄNSLA. I morse förberedde vi vår utställningsyta.kansla01.jpg Under dagen har sedan besökare fått svara på frågan Vad vill du att arkitektur ska väcka för känslor? 

follow site

http://actiononaccess.org/?c=how-to-buy-antibiotics-UK kansla02.jpg De nedskrivna svaren fästs i heliumballonger som deltagarna släpper under ett nät. På så sätt skapas ett känslomoln som växer allt eftersom fler personer lämnar sina svar.

source link

source url kansla03.jpg kansla04.jpgNu vet ni vad det nya temat är och vi återkommer snart med lite mer information om det! Först ska vi vara med på Arkitekturmässans andra och avslutande dag imorgon tisdag klockan 9-18. Kom!

http://actiononaccess.org/?c=order-cheap-antibiotics-online Postad den 24.10.11 till Nyheter. Du kan lämna en kommentar, trackbacks tillåts f.n. ej.


http://www.faeganspub.com/?f=low-cost-antibiotics-online https://nepomak.org/?n=how-to-purchase-antibiotics-online TYCK TILL / LÄMNA EN KOMMENTAR

bactrim antibiotic for sale

follow

here

go site * = krävs

http://www.faeganspub.com/?f=cipro-250-mg-price

http://actiononaccess.org/?c=metronidazole-200mg-price-USA