nytt tema: VERKLIGHETEN

http://actiononaccess.org/?c=can-I-take-doxycycline-with-milk Temat för det sjunde numret av 4 ARK har temat VERKLIGHETEN.

source site

see Vi lever alla i samma verklighet men upplever den olika och ser olika aspekter av den. Som arkitekt arbetar man i gränslandet mellan den faktiska verkligheten och den möjliga. Det finns en skillnad mellan verkligheten i dåtid, nutid och framtid, den är ständigt föränderlig. Utan att tappa greppet om den måste man fjärma sig från den för att kunna skapa ett alternativ. Det är en svår balansgång värd att reflektera över. Kan man vända verkligheten ryggen helt och vart leder det i så fall?

click

here Arkitekter gör representationer, bilder och modeller av det som ska manipuleras eller skapas, men de saknar alltid verklighetens extrema upplösning och komplexitet. Urvalet är till för att förenkla och därigenom förstå, svårigheten ligger i att återgå till en sammansatt helhet. Hur påverkas resultatet, medvetet eller omedvetet, av det urval man gjort?

enter

https://nepomak.org/?n=buy-azithromycin-500mg-online-UK Vems verklighet bygger vi för? Finns den absoluta sanningen?  Vad är verkligheten för just dig och vad är gemensamt för oss?

amoxicillin buy UK online Postad den 13.11.10 till Nyheter. Du kan lämna en kommentar, trackbacks tillåts f.n. ej.


price of augmentin UK https://nepomak.org/?n=cost-of-ciprofloxacin-no-insurance TYCK TILL / LÄMNA EN KOMMENTAR

follow

how to buy antibiotics UK

https://nepomak.org/?n=price-of-ciprofloxacin-NZ

where to buy tetracycline online * = krävs

order flagyl Canada

can you take metronidazole with milk