4ARK vinner Sveriges Arkitekters Kritikerpris 2009!

amoxil price 250mg

https://nepomak.org/?n=cheapest-zithromax-online På Arkitekturdagen fredagen den fjärde december tilldelades 4ARK Sveriges Arkitekters Kritikerpris 2009. Priset delas ut till “bästa arkitekturanalys eller insats för att stärka ett initierat samtal om arkitektur och stadsplanering”. Juryns motivering lyder:

follow  “Sveriges Arkitekters kritikerpris 2009 tilldelas tidskriften 4Ark för dess mångsidiga och inspirerande koppling av arkitektur och byggande till övergripande samhällsfrågor. Tidskriften nöjer sig inte med att sätta fokus på enskilda projekt och objekt utan lyfter diskussionen till en problematiserande, ideologisk och teoretiserande nivå. 4Ark har därtill ett sympatiskt tilltal – dess ambitiösa och dynamiska redaktion förvaltar ansvarsfullt det text- och bildmaterial som kommer läsaren till del.”

https://nepomak.org/?n=can-i-take-ciprofloxacin-for-a-chest-infection Vi var 13 stolta redaktionsmedlemmar som var uppe på scenen i konserthuset i Stockholm och tog emot diplom, blommor och en oversized check på 10000 kronor. För oss är det en bekräftelse på 4ARK är en tidskrift som är relevant för, och uppskattad av, många fler än oss själva och våra vänner. Vi i redaktionen vill tacka alla tidigare redaktionsmedlemmar och alla som bidragit med texter och bilder till tidigare nummer. Utan er hade det inte blivit någon tidskrift eller något pris. TACK!

doxycycline interaction with milk Postad den 07.12.09 till Nyheter. Du kan lämna en kommentar, trackbacks tillåts f.n. ej.


get link source link TYCK TILL / LÄMNA EN KOMMENTAR

buy metronidazole 200mg online USA

click

amoxicillin 500mg price Australia

follow site * = krävs

buy antibiotics for dogs online UK

http://www.faeganspub.com/?f=amoxicillin-buy-online-Australia