Symposium måndagen den 16:e!

IDENTITETER: Platser och människor

Temat för kommande nummer är IDENTITETER. Med anledning av detta bjuder vi in till ett symposium på ämnet. Vad är identiteter och vem skapar dem? Hur då? Hur förhåller sig människors identiteter till platsens eller stadens? Och vice versa: hur formar människorna stadens identitet? Hur formas människornas identiteter av stadens? Hur har Andra långgatan kommit att bli synonym med alternativ kultur? Hur blev emotrappan emotrappan? Vem bor egentligen i GO:TEBORG?

Frågor av detta slag kommer att diskuteras av:

can you take augmentin with orange juice Helena Holmberg: Sociolog som studerat vem som inkluderas i stadsomvandlingsplaner och hur människor i sitt  vardagsliv navigerar i det urbana rummet.

follow Mats Rosengren: Filosof. Agerade som koordinator i forskningsprojektet Ingrepp som undersökte forskningens och konstens möjligheter att göra ingrepp i den föränderliga staden. En artikel om projektet finns att läsa här.

http://bsquared-consulting.com/?a=zithromax-500mg-online Kajsa G Eriksson: Modeforskare, konstnär och kläddesigner som bl.a. intresserat sig för hur kläder i samspel med omgivningen skapar meningsfulla uttryck. Medverkade även i forskningsprojektet Ingrepp. Se hennes webbsida.

Moderator:   http://bsquared-consulting.com/?a=amoxicillin-cost-Canada TBA

 

Tid: taking zithromax with milk Måndagen den 16:e november

Plats: http://www.crystalcitymo.org/?c=cost-of-zithromax-NZ A-salen på Arkitekturskolan på Chalmers.

 

http://www.digistorytelling.com/?d=tetracycline-price-Australia Välkomna!


http://bsquared-consulting.com/?a=buy-zithromax-in-Bologna-Italy KOMMENTARER / 2 KOMMENTARER

grymt! kul att se ni är på gång med nya numret. kommer ni filma symposiet o lägga på nätet? det är långt till gbg från schweiz.

lycka till!

M skrev detta Nov 13 09 at 19:51

Hurra för Helena Holgersson, som tillsammans med Catharina Thörn är Gbg’s enda kritiska urbanister!

irmelin skrev detta Dec 09 09 at 16:22

buy amoxicillin 500mg USA TYCK TILL / LÄMNA EN KOMMENTAR

* = krävs