#12 MOTSATSER är här!

http://actiononaccess.org/?c=can-I-take-amoxil-and-prenatal-vitamins-at-same-time Nu är det senaste numret av 4 ARK här med temat Motsatser. Vi utforskar i vilken utsträckning motsatser är nödvändiga för samhället i stort och arkitekturen i synnerhet. Vad som anses fint eller fult, plagiat eller inspiration, ordning eller kaos. Vi undersöker den oväntade kombinationen med ett badhus i en tågstation och hur en verklig plats porträtteras i en fiktiv tv-serie. Vi reflekterar över nutid och framtid, tätt och glest, inne och ute. Samtidigt som vi släpper alla hämningar och publicerar en erotisk novell.

http://www.faeganspub.com/?f=bactrim-buy-online-US Som vanligt finns tidningen att köpa med hjälp av formuläret här intill eller genom att skicka ett mail till redaktionen@0ark.se.

go site Trevlig läsning!

http://actiononaccess.org/?c=can-you-take-amoxil-with-dairy Postad den 30.05.16 till Nyheter. Du kan lämna en kommentar, trackbacks tillåts f.n. ej.


https://nepomak.org/?n=cost-of-antibiotics-without-health-insurance follow link TYCK TILL / LÄMNA EN KOMMENTAR

follow link

http://actiononaccess.org/?c=taking-doxycycline-and-pregnancy

http://www.faeganspub.com/?f=antibiotics-price-Canada

http://www.faeganspub.com/?f=tetracycline-order-online-UK * = krävs

buy zithromax USA online

buy flagyl online Canada#11 Undergång släppt!

click here För ett par dagar sedan släpptes det senaste numret av 4ARK med temat Undergång. Vi utforskar arkitekturen från ett undergångsperspektiv. Vi besöker övergivna militärlandskap på Gotland, historiens slakthus och existensiella rum i Finland. Vi reflekterar över sömn, mental närvaro och det offentliga rummets förändring. Vi samlar olika berättelser om urbaniseringens inverkan på stora och små […]

source Postad den 10.04.15 till Nyheter   

4ARK #10 ute nu!

enter site För inte så länge sedan släpptes det tionde numret av 4ARK. Temat var Berättelser, och vi behandlade allt från byggnadsminnen till myten om staden. Köp numret direkt här, eller maila oss på redaktionen@0ark.se för att köpa ett ex.  70:- inkl. frakt!

buy tetracycline in Lyon France Postad den 02.04.14 till Nyheter   

4ARK #10 - Berättande

Hösten har passerat och arbetet med ett nytt nummer av 4ARK är igång. Temat för #10 kommer att vara berrättande - vad berättar vi om våra platser, om våra städer och om oss själva? Vill du bidra med text eller illustration? Maila oss på redaktionen@0ark.se
Här är en beskrivning av temat:
Berättande
Göteborg är Lilla London. Varje plats […]

4ARK på Bokmässan

Bokmässan har dragit igång och självklart är 4ARK där. Vi finns i Nätverkstans monter - B02:41 - och där finns möjlighet att köpa senaste numret. På lördag, den 28/9, klockan 14:30 pratar vi om DIY och Arkitektur med några medverkande. Välkomna! 
https://www.facebook.com/events/565338496847782/